Mitsubishi ASX – Op maat gemaakt.

De nieuwe Mitsubishi ASX is helemaal op maat gemaakt om aan al uw wensen te voldoen. Hij is compact om gemakkelijk door de stad te manouvreren, hij is avontuurlijk genoeg om erop uit te trekken en met zijn stijlvolle design komt hij altijd en overal perfect voor de dag. Er is plaats voor 5 personen en de laadruimte heeft een inhoud van maar liefst 442 liter, inclusief skiluik. En voor een nog ruimtelijker gevoel kunt u optioneel kiezen voor een glazen dak dat zich uitstrekt van bestuurder tot achterbank. Met de ASX heeft u een auto die voor alle doeleinden en gelegenheden geschikt is.

Veiligheid & Comfort
Veiligheid is voor u belangrijk. De Mitsubishi ASX heeft om uw veiligheid te waarborgen een hoge zit, Active Stability en Traction Control, Hill Start Assist en 7 airbags. Behalve veilig zit u ook comfortabel. Daarom heeft Mitsubishi rijplezier gecombineerd met voldoende leefruimte voor alle inzittende.

Bij ACS Hilversum verkrijgbaar vanaf: € 19.990,-

0010

Prestaties
De Mitsubishi ASX is leverbaar met de zuinige 1.6 MIVEC-benzinemotor. Deze heeft een vermogen van 117 pk / 86 kW en een CO2-uitstoot van 133 g/km. De acceleratie van 0 naar 100 km/uur vergt slechts 11,4 seconden en het gecombineerde verbruik bedraagt 5,8 l/100 km. U kunt ook kiezen voor de 1.6 DI-D MIVEC turbomotor. Die heeft een vermogen van 116 pk / 85 kW, accelereert van 0 naar 100 km/uur in 10,2 seconden en het gecombineerde verbruik bedraagt slechts 4,8 l/100 km.